Като продължавате да използвате този сайт, вие се съгласявате с Общите условия и използването на бисквитки от наша страна.

Парти Теми

Добре дошли в PartyDesign.bg: Вашият специалист по декорации за партита

Декорации за партита - Party DesignНие сме Ивет и Алессандро, двойка и родители на две прекрасни деца.

Началото на Нашата Страст

Всичко започна с раждането на първородния ни син. За нас всяко малко постижение на детето ни, се превръщаше в повод за празник и украса със различни видове сладки балони.

Създаване на Незабравими Моменти

За първият му рожден ден, решихме да направим нещо много специално. Дълго планирахме и избирахме темата на партито, подбирайки внимателно всеки детайл и прилагайки всички наши идеи и креативност на практика. В крайна сметка резултатът беше невероятен и надмина очакванията ни.

Превръщането на Страстта в Професия

От този момент нататък осъзнахме, че интересът ни към декорирането и украса за партита, може да се превърне в наша работа.

Инвестиция в Качество и Креативност

Решихме да инвестираме нашето време, въображение и страст, за да създаваме красиви тематични декорации и за вас. Ние мислим, че всеки един повод е важен и специален, затова ще обръщаме внимание и на най- малките детайли.

Обещание за Ексклузивност и Качество

Избрахме само най-добрите и актуални за сферата продукти за декорации на партита. Ще се вслушваме във вашите искания и идеи, за да създадем красиви и запомнящи се партита.

Благодарим Ви, че избрахте PartyDesign.bg за вашите декорации за партита!