Балони с хелий от PartyDesign

Добре дошли на страницата, посветена на балоните с хелий на PartyDesign. Тук можете да откриете всичко, което ви трябва да знаете за нашите балони, които са готови да бъдат надути с хелий. Ако търсите елегантен и забавен начин да добавите уникален шарм към специален повод, балоните, надути с хелий, са идеалното решение, с което да впечатлите.

Хелиевите балони са един от най-популярните и любими аксесоари за празници и специални събития. Те са изпълнени с лек газ - хелий, който е по-лек от въздуха, което позволява на балоните да "летят" или да плават във въздуха. Тази летяща характеристика придава вълшебен чар и допълва атмосферата на всяко празненство, правейки го незабравимо.

В нашия електронен магазин ние предлагаме огромен избор от хелиеви балони в множество форми, цветове и размери. От класическите кръгли балони, през оформени като любими герои, до балони с надписи, ние предлагаме продукти, които са идеални за всякакъв вид повод.

Без значение дали планирате празненство за рожден ден, сватба, юбилей, корпоративно събитие, или просто искате да внесете малко радост и да носите усмивка на лицето на някого, ние имаме точният балон за вас. Ние вярваме в силата на малките детайли, и балоните, надути с хелий, са прекрасен начин да добавите този специален акцент към вашето събитие.

Купете нашите Балони с Хелий

BZH1-30-103_03_S.jpg В нашия онлайн магазин можете да закупите балони, подходящи за надуване с хелий. Можете да ги надувате сами, като закупите нашите удобни еднократни бутилки, или може да ги закупите вече надути от нас.

За клиентите, които се намират в София, ние може да доставяме вашия балон, директно до мястото на събитието или, ако искате, може да се грижим за цялата инсталация. Така вие можете да се насладите на вашето събитие без да се тревожите за логистиката. Оставете балоните в нашите опитни ръце. Вие просто трябва да изберете вашия предпочитан балон и да ни кажете къде и кога да го доставим. Нашата отбор ще се погрижи за останалото. Ако имате въпроси относно нашите продукти или услуги, не се колебайте да се свържете с нас. С удоволствие ще ви помогнем. Насладете се на пазаруването!

Доставка до Дома

Ако изберете да закупите вече надути балони, доставката ще бъде извършена от нашия персонал. Това се дължи на факта, че не е възможно да се изпращат балони, надути с хелий, чрез куриерска услуга. В момента предлагаме услугата за доставка в град София на цена от 15 лева.

Видове Балони Подходящи за Хелий

SB14PC-321-000_04_S.jpgВсичките ни латексови балони с диаметър по-голям от 23 см са идеално подходящи за надуване с хелий. Тези, които са по-малки от указаните размери, вероятно биха имали трудности да останат във въздуха за по-продължителен период от време. Въздушните сили, които ги държат леки и плаващи, не са достатъчни за балони под този минимален диаметър.

В допълнение, всички наши фолиеви балони - без значение дали са във формата на животни, числа или други интересни обекти - могат да бъдат надувани с хелий без проблеми. Те са изработени от устойчив материал, който задържа газа вътре за продължително време, позволявайки им да левитират с изящество. Въпреки това, трябва да се има предвид, че някои конструкции, като гирлянди или фигури, съставени от повече от един балон, не се препоръчват за надуване с хелий. Те имат тенденция да са по-тежки и да имат по-голяма трудност да останат във въздуха, особено ако са съставени от голям брой балони.

По време на процеса на покупка на нашия уебсайт, ще намерите опцията да закупите балоните вече надути с хелий. Тази услуга е изключително удобна, особено ако планирате голямо събитие или празненство. Обаче, ако тази опция не е налична при определен балон, това вероятно означава, че балонът не е подходящ за надуване с хелий. Моля, винаги проверявайте спецификациите на продукта, преди да направите своя избор.

Колко време летят балоните, надути с хелий?

Латексови балони и тяхното време на полет

cat_folievi_baloni.jpgЛатексовите балони, надути с хелий, обикновено започват да се свиват в рамките на няколко часа. Това се дължи на факта, че латексът е порест материал, позволяващ на хелиевите атоми да проникнат през него. За тази причина препоръчваме да ги надувате малко преди началото на събитието. Ако има необходимост от по-продължителен полет, може да обмислите възможността за обработка на вътрешната повърхност на балона с специален гел. Този гел създава бариера, която затруднява изтичането на хелия, което може да удължи летенето на балона до 48 часа.

Фолиеви балони и тяхното издръжливост във времето

cat_palloncini_lattice.jpgОт друга страна, фолиевите балони, познати още като Mylar балони, имат значително по-дълъг период на полет. Те са изработени от не-поресто метализирано найлоново фолио, което задържа хелия за продължителен период от време. Фолиевите балони, надути с хелий, могат да останат надути и да летят дни, а понякога и седмици. Тези балони са идеални за събития, които изискват дълъг полет или декорации, които трябва да издържат повече от един ден.

Безопасност на Хелия

Хелият не е запалим и следователно не представлява риск в термини на безопасност. Той е напълно безопасен за употреба вкъщи или в други среди.

Таблица с Референтни Данни за Балони

Диаметър
инча/ сантиметри
Обем
кубически метри
С една бутилка SMALL ще надуете:С една бутилка MEDIUM ще надуете:С една бутилка LARGE ще надуете:
9" - 23 cm0,0062 m³10 ± 530 ± 550 ± 10
10" - 25 cm0,0085 m³10 ± 220 ± 540 ± 10
11" - 28 cm0,0116 m³8 ± 216 ± 230 ± 5
12" - 30 cm0,0150 m³5 ± 210 ± 525 ± 3
16" - 41 cm0,0354 m³2 ± 15 ± 110 ± 1
20" - 51 cm0,0696 m³12 ± 15 ± 1
24" - 61 cm0,1200 m³013
28" - 71 cm0,1900 m³012
32" - 81 cm0,2854 m³001
36" - 91 cm0,4052 m³001
Парти Теми